Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kuplissa

Tyyppi
novellikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Sysimustaa huumoria kupliva novellikokoelma

"Ajattele miten epäreilua! Haloo? Kuunteletko sinä? Aijaa! Luulin jo, että linja katkesi."

"Kun mieheni ja sisareni saivat sisarenpoikani, he palauttivat minulle loputkin tavarani. Katsoin pussin pohjalle, josko he olisivat sujauttaneet sinne ohimennen pikku viestin, jossa ilmoitettaisiin, että minä olen lapsen äiti."

"Minun kanssani kaikilla miehillä on erektiohäiriöitä. Jos niitä ei esiinny suhteen alussa, niitä tulee pian sen jälkeen, kun mies huomaa kiintyneensä minuun tahtomattaan. Olen kokenut sen sata kertaa, älä ole huolissasi."

"Käyttäydyttekö te mielestänne hienostuneesti? Barbaarit! Antakaa kun sanon teille suorat sanat, kun kerran haluatte kuulla ääneni. Olen kaksikymmentäviisivuotias ja haistatan teillä pitkän paskan."

Claire Castillonin lyhyiden novellien vinksahtaneet ihmispolot ryöpyttävät omista kuplistaan käsin tunnepitoisia monologeja läheisilleen. Kuplien läpi katsottuna maailma vääristyy, mutta samalla tulee tavoitettua häiritseviä siemeniä totuudesta.
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
181
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Alanimeke
novelleja
Ilmestymisaika
Sivumäärä
167
Kääntäjä