Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Miehemme Shanghaissa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Hyytävän realistinen trilleri länsimaiden kodittomista ja itämaiden osattomista, hyvinvoinnin hinnasta – ja sovituksesta.

Entinen tähtireportteri ja nykyinen kotirouva Isa Montgomery haistaa jutun, kun hän kuulee kodittomista miehistä, jotka ovat alkaneet reissata Göteborgin ja Shanghain väliä. Kun Isa sitten tapaa kodittoman Ruususen, jonka mies Henning on kadonnut Shanghaissa, hänen epäilyksensä vahvistuvat. Juttumatkan tiellä seisoo kuitenkin yksi este: sairaalloisen kontrolloiva aviomies Ulf.

Shanghaissa arvoituksellinen herra Sun valmistelee juhlia, joihin teatteriohjaaja Viggo Sjöströmin seurue on kutsuttu esiintymään. Viggo lähtee matkaan vastentahtoisesti, sillä ottotytär Sara on juuri yrittänyt tappaa itsensä. Taustalta paljastuu itsemurhiin yllyttävä nettisivu, jonka ylläpitäjää Viggon puoliso Mario ryhtyy jäljittämään. Shanghaissa Viggo tajuaa pian sotkeutuneensa juttuun, jonka juuret johtavat kauas menneisyyteen – mutta silloin on jo myöhäistä. Herra Sunin juhlissa jokainen saa ansionsa mukaan.

(Tammi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

599

Kustantaja

Alanimeke

jännitysromaani

Ilmestymisaika

Sivumäärä

596

Kieli

Kääntäjä

Lisätietoja

Trilogian toinen osa