Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Naapurin tyttö

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Eve Gallagherin mies Ed saa lupaavan työn New Yorkista, ja pariskunta muuttaa Manhattanille kerrostaloon. Ed on jatkuvasti ylitöissä, eikä Eve viihdy uudessa ympäristössään. Hän alkaa haaveilla vauvasta saadakseen sisältöä elämäänsä.

Tiiviin newyorkilaisen kerrostaloyhteisön muutkin asukkaat kipuilevat parisuhteidensa tai niiden puutteen kanssa. Muotitoimittaja Madison tahtoo kiihkeästi rikkaisiin naimisiin. Madisonin piirittämä rikas tyhjäntoimittaja Trip yrittää tehdä vaikutuksen köyhyydestä ponnistaneeseen toimeliaaseen Emilyyn. Kimberleyn ja Jasonin avioliitto on ajautunut lapsettomuuden takia kriisiin, eikä Avery-tyttären syntymä ole onnistunut enää parantamaan tilannetta. Salaa Jason unelmoi naapurin kauniista Rachael-rouvasta ja hänen täydellisen oloisesta perhe elämästään. Mutta Rachaelinkin avioliitto on hauraampi kuin miltä näyttää.

Niin Eve kuin muutkin talon asukkaat saavat huomata, ettei elämässä ja rakkaudessa ole helppoja ratkaisuja. Naapurin tyttö on elämänmakuinen ja koskettava romaani, joka ei pelkää käsitellä vaikeita aiheita.

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

390

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

351

Kustantaja

Kieli