Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kaappaus

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Ajattelevien ihmisten trilleristin tiukka uutuus

Ne vaikuttivat ihan tavallisilta lasten syntymäpäiväkutsuilta. Oli ilmapalloja ja kakku, leikkejä ja lahjoja, ystäviä ja sukulaisia. Juhlat olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin tavalliset. Ne pidettiin presidentin maaseutuhuvila-alueella, Camp Davidilla, ja ilta päättyi presidenttiperheen sukulaistytön kidnappaukseen ja tämän äidin murhaan.

Rikospaikalle osuneiden Sean Kingin ja Michelle Maxwellin ei ole tarkoitus sotkeutua tapaukseen, eikä FBI:kään haluaisi yksityisetsiväkaksikkoa reviirilleen. Mutta vuosia sitten Sean King pelasti nykyisen presidentin, silloisen senaattorin, poliittiselta katastrofilta ja on ainoa henkilö, johon presidentin vaimo Jane Cox luottaa. Jane painostaa Seanin ja Michellen epätoivoiseen etsintäoperaatioon kidnapatun veljentyttönsä pelastamiseksi.

Omituiset yksityiskohdat ja salailuyritykset herättävät kaksikossa epäilyksiä. Miksi osa kuolleen naisen verestä oli viety rikospaikalta? Miksi Jane Cox valehtelee? Kuka petti ja ketä? Entä jos kaappareiden motiivit ovatkin jotain aivan muuta kuin suurvallan massiivinen turvallisuuskoneisto olettaa?
(Gummerus)

Henkilöt, toimijat

Asiasanayhdistelmät

Asiasana tai oma avainsana

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

452

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

613

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä