Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Aamulla oli toisin

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Rikosromaani yrittäjänaisen selviytymisestä.

Koskettava aihe sijoittuu aikaan, jolloin huumeet olivat tulossa Suomeen. Päämiljöönä on Helsingin keskustan Bermudan kolmio.

Eira Krögeriä painavat monet menneisyyden asiat, tärkeimpänä piilotettu insesti. Kokemukset ovat muokanneet hänestä ulkoisesti kovan, kylmän ja kyynisen. Pettymykset avioliitoissa ja miessuhteissa sekä luopuminen omasta pojasta karkaisevat Eiraa lisää.

Kyseenalaisin keinoin saadun kahvilan omistajana Eira kietoutuu mukaan huumebisnekseen. Eiralla on aluksi suojelija, varakas vaatetusmoguli rampoine vaimoineen, mutta suojelu muuttuu hyväksikäytöksi. Eiran rehelliseltä pohjalta aloittaman liikkeen toiminta ohjautuu laittomuuksiin.

Rakkaus ja suojelunhalu on vaarallinen yhdistelmä hyväksikäytetylle. Rampa rouva joutuu onnettomuuden uhriksi Eiran mukana ollessaan. Tutkimuksia seuraa käry, romahdus ja rangaistus, joka koskettaa vain suunsa kiinni pitävää Eiraa.

Kirjassa on päähenkilöiden ohella monia värikkäitä yksilöitä. On myös tullut aika raottaa myös Helsingin keskustan Bermudan kolmion salaisuuksien verhoa.
(Myllylahti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

314

Kustantaja

Kieli