Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Keskipäivän polte

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Yksinhuoltajaäiti Phoebe MacNamara on Savannahin paras panttivankineuvottelija. Kutsumuksensa hän löysi jo varhain, kun hänen kotiinsa murtauduttiin ja perhettä piinattiin tuntikaupalla. Urhea Phoebe ei arkaile toimia, kun muiden henki on vaarassa. Oman henkensä uhalla hän hoitaa tulenarat tilanteet ja estää itsemurhakandidaatteja aikeissaan.

Sporttinen baarinomistaja ja lottomiljonääri Duncan Swift tapaa Phoeben tämän estäessä Duncanin entistä alaista hyppäämästä katolta. Duncan tajuaa saman tien, että tähän kiehtovaan naiseen on tutustuttava paremmin. Ääritilanteisiin tottuneen Phoeben on kuitenkin helpompi syöksyä hengenvaaraan kuin suin päin rakkaussuhteeseen. Työlleen omistautuneella, määrätietoisella naisella on huolenaan myös 7-vuotias tytär ja julkisten paikkojen kammosta kärsivä äiti.

Vihamiehiäkään Phoebelta ei puutu. Hänen kimppuunsa hyökätään, ja hän alkaa saada uhkailuviestejä. Joku aikoo tuhota hänen elämänsä. Duncanin avulla Phoeben on selvitettävä, kuka vainoaja on, ennen kuin on liian myöhäistä.

Keskipäivän poltteessa Nora Roberts tarjoaa perinteistä romantiikkaa mutta myös entistä voimakkaamman päähenkilön ja vahvasti maustettua jännitystä.
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

518

Kieli

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

539

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä