Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Tekstareita ja mummin mustikkasoppaa

Tyyppi
pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Olivatko ennen asiat paremmin? Onko oikeasti olemassa vanhoja hyviä aikoja? Luultavasti aikaa oli enemmän yhdessä olemiselle, lukemiselle, ajattelemiselle, hitaasti tekemiselle. Kiire ei ollut ainakaan niin jokapäiväistä.

Vanhemmista on hauska muistella entisaikoja ja lapsista on mukavaa kuunnella tarinoita isovanhempien lapsuudesta. Keskustelut rikastuttavat molempien osapuolten elämää. Lapset hallitsevat nykyajan tekniikan paljon paremmin kuin vanhemmat ikäluokat. Isovanhemmilla on taas paljon hyödyllistä tietotaitoa arjen asioihin. Kuinka paljon ja kuinka lyhyessä ajassa monet asiat ovatkaan muuttuneet! Lasten ihmettelevät kysymykset kuvaavat tätä muutosta. Jokaisen luvun lopussa on kysymys tai keskustelunaihe sekä vanhanajan elämänviisauksia ja toivotuksia, joita löytyi aiempien sukupolvien värssykirjoista. Kirja sopii kaikille lapsiperheille, isovanhempien käyttöön sekä eri-ikäisten kerhoihin.

Kirjan hauskat pakinat käsittelevät kotia, koulua, leikkejä ja harrastuksia, arkisia puuhia ja vapaa-ajanviettoa.
(Katharos)
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
90
Kustantaja