Ketunhäntä kainalossa

Tyyppi

satukokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Leijona, metsän kuningas, käskee kaikkia eläimiä keräämään syötävää talven varalle. Talvimuona talletettaisiin varastoon, mistä jokainen saisi hakea sitä talven mittaan. Kaikki eläimet eivät ilahdu saamastaan tehtävästä, mutta hoitavat silti hommansa. Osa suorastaan innostuu haasteesta ja nauttii yhteisestä urakasta. Aasi ja kettu tekevät kuitenkin oman päänsä mukaan. Molemmat saavat lopulta ansionsa mukaan, kun oikeamielinen leijona puuttuu asiaan. Kirja opettaa lasta vastuullisuuteen ja toisten huomioon ottamiseen.

Lopussa on Josh McDowellin vinkkejä vanhemmille sekä tarinaan liittyviä kysymyksiä lapsen pohdittavaksi. Oikeisiin vastauksiin ohjataan Raamatun avulla. Kysymysten pohtiminen vanhempien kanssa harjaannuttaa lasta tekemään viisaita päätöksiä ja perustelemaan ne.

Justyna D. Waclawik on lastenkirjailija, jolla on kyky astua lapsen maailmaan. Hänen tarinansa tempaavat mukaansa ja välittävät sekä yleisiä moraalisia hyveitä että perinteisiä kristillisiä arvoja. Hänen kirjojensa avulla on helppo vahvistaa luontevasti lasten yksilöllisyyttä ja myönteistä minäkuvaa. Justyna asuu Yhdysvaltain Arizonassa.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

48

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Kuvittaja

Ensimmäinen julkaisu

kyllä