Konrad ja Kornelia

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kornelialla on salainen ystävä, jonka nimi on Penttinen. Kun Kornelia oli pikkuinen tyttö, Penttinen asui vaatekaapissa. Nyt he asuvat yhdessä. Ennen kuin he lähtevät töihin he juovat kahvia ja syövät paahtoleipää, jonka päällä on tomaattia, ja Penttinen kuuntelee, kun Kornelia lukee aamun lehden ääneen. He ovat maailman parhaat ystävykset! Mutta mitä tapahtuu, kun vastapäiseen taloon muuttaa Konrad? Hän on kiltti ja osaa korjata ihan kaiken, niin kuin vaikka rikkinäisen leivänpaahtimen, mutta sepäs saa Penttisen mököttämään.
Kornelian elämän tärkein henkilö on Penttinen. Näin oli jo silloin, kun Kornelia oli vasta pieni tyttö. Penttinen on mukavin ja hyväkäytöksisin mies, jonka Kornelia on ikinä tuntenut. Hänessä on vain yksi suuri puute: häntä ei ole olemassa! Penttinen on mielikuvitusystävä.

Eräänä päivänä, kun Kornelia on jo aikuinen ja työskentelee kotikaupunkinsa pysäköinninvalvojana, hänen kotitalonsa viereiseen taloon muuttaa Konrad. Konrad, joka on oikeasti olemassa (ja joka on oikeastaan oikein mukava mies). Mutta onko oikein suunnitella vanhan, rakkaan ystävän vaihtamista ihan uuteen parhaaseen ystävään - ja kuinka kertoa siitä Penttiselle? Siinäpä pulma...
(Adrianna/Okariino)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

33

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

33

Kustantaja

Kieli