Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Mifongin perintö

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus


Merontesin prinsessa Ardis saa kuulla, että hänen isänsä on järjestänyt hänelle avioliiton. Ardis ei pidä tulevasta sulhasestaan, Belonen vanhasta kuninkaasta. Järkyttyneenä hän rientää ulos linnasta ja joutuu hengenvaaraan.

Samaan aikaan Dante Rondestani on saapunut Sudhaerinmaasta Merontesiin etsimään erästä harvinaista kirjaa. Kuinka ollakaan Dante pelastaa hukkumaisillaan olevan prinsessan ja heidän välilleen syttyy rakkaus. Tästä alkaakin vauhdikas ja käännerikas seikkailu!

Mifongin perintö on suomalaisen J.S Meresmaan luoman kirjasarjan ensimmäinen osa.
(Henna / Sivupiiri)

Salaperäinen Rondestanien suku pitää antikvariaattia Sudhaerin maassa, ja kun käy ilmi, että yksi neljästä kuuluisasta Keisarin kirjasta on saatavilla Merontesissa, keskimmäinen veli Dante lähtee tavoittamaan kallisarvoista teosta seurassaan erottamaton kumppaninsa, musta puuma Reu. Merontesissa hän tulee vahingossa pelastaneeksi hyiseen jokeen pudonneen valtakunnan prinsessan Ardisin, joka on luvattu vaimoksi Belonen ikääntyneelle kuninkaalle. Siitä alkaa uskomattomia käänteitä saava seikkailu, joka vie Danten vankityrmään, merirosvolaivan kannelle ja lopuksi tulivuoren sisällä sijaitsevaan myyttisen alkuolennon - tulen mifongin - kotiluolaan.

Mifongin perintö on historiallista seikkailuromaania lähenevä varttuneiden nuorten fantasiatarina, jonka kiehtovassa kuvakudoksessa nousevat esiin vaaralliset salaisuudet, synkeät petokset, häikäilemättömät juonet ja kielletty rakkaus, joiden lomassa kimaltaa hyväntahtoinen huumori. Mifongin perintö on kansainväliselle tasolle yltävän kolmiosaisen sarjan ensimmäinen osa - nuoren tekijän hieno voimannäyttö. J.S. Meresmaa (s. 1983) asuu Tampereella ja on koulutukseltaan puutarhuri.
(Karisto)

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

470

Kustantaja

Lisätietoja

Trilogian 1. osa

Sarjamerkintä