Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Muotimatkaaja Titanicin kannella

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Se täydellinen vintage-iltapuku johtaa seikkailuun, jossa pitäisi kääntää sekä miesten päät että valtameri-laivan suunta ennenkuin on liian myöhäistä.

Louise Lambertin murheet ovat ne varsin tavalliset: koulussa on tylsää, äiti on väärässä eikä koulun tans-siaisiin ole paria saati pukua. Paras kaverikaan ei oikein ymmärrä Louisen innostusta vintage-vaatteisiin. Louise pakenee esikaupungin arkea muotipiirroksiin, päivän asu- poseerauksiin ja unelmointiin oman vintage- vaatekokoelman kartuttamisesta.

Salaperäisten rouvien vintage-vaatemyynnistä löytyy lopulta suorastaan tyrmäävä puku – niin tyrmäävä, että se viskaa hänet matkalle New Yorkiin… Atlanttia ylittävän Titanicin kannelle vuoteen 1912! Saako Louise – siis 17-vuotias näyttelijätär neiti Baxter – käännettyä miesten päät ja pelastauduttua takaisin omaan aikaansa?

Louisen käänteitä vilisevä aikamatka yhdistelee muotia, seikkailua ja historiaa yltäkylläisyyden, salai-suuksien ja tuhlaavaisuuden pyörittämässä maailmassa.

Newyorkilainen Bianca Turetsky ammentaa Louisen hahmoon paljon omasta rakkaudestaan muotiin. Neiti Baxter on todellisuudessa elänyt henkilö, jonka iltapuku innoitti Turetskyn luomaan Muotimatkaajan tarinan. Kirjan upean muotikuvituksen on luonut Sandra Suy.
(WSOY)

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

268

Kustantaja

Kääntäjä

Kuvittaja

Ensimmäinen julkaisu

kyllä