Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Veritaika

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus

Silla Kennicottilla ei ole nyt helppoa: hänen vanhempansa ovat juuri kuolleet, kaikki syyttävät hänen isäänsä murhaajaksi, ystävät ovat kaikonneet Sillan luota.. Mikään ei ole niin kuin ennen.

Silla saa paketin Diakoniksi itseään kutsuvalta henkilöltä. Paketista paljastuu outo muistikirja, joka on täynnä riimuja ja kaavioita - isän käsialalla kirjoitettuna! Jokaiseen kirjan loitsuun tunnutaan tarvittavan verta...

Silla alkaa veljensä Reesen ja vasta naapuriin muuttaneen - omiakin salaisuuksia kantavan - Nicholaksen kanssa selvittää totuutta Sillan vanhempien kuolemasta. Mitä pitemmälle he kirjaa lukevat, sitä pelottavammaksi homma käy eikä kukaan tunnu olevan enää turvassa...

Veritaika on amerikkalaisen Tessa Grattonin esikoisromaani.
(Henna / Sivupiiri)


Mustaa jännitystä, sopivasti suudelmia ja ikiaikaista magiaa maailmanmaineeseen ampaisseen esikoiskirjailijan lukuromaanissa nuorille aikuisille.

"Minä olen Josephine Darly ja aion elää ikuisesti."

Silla Kennicottin isä oli maailman lempein mies. Hän ei mitenkään ole voinut ampua äitiä ja sitten itseään. Ei mitenkään. Mutta kaikki muut uskovat niin, jopa Sillan veli Reese.

Kaikki muuttuu, kun joku lähettää Sillalle merkillisen muistikirjan täynnä rönsyileviä kaavioita, riimuja ja viisikantoja. Naapuriin muuttaa Nicholas, jonka suudelmat ovat silkkaa sähköä. Sitten vanhempien hautakiveen ilmestyy punaisia merkkejä.

Kun nuoret alkavat selvittää totuutta, he huomaavat joutuneensa pelottavien voimien pyörteeseen, jossa kukaan ei ole turvassa eikä keneenkään voi luottaa. Vielä pelottavampaa on löytää samat voimat omasta mielestään. On vain annettava vaiston viedä – ja veren ohjata.
(WSOY)
Aiheet ja teemat
Henkilöt, toimijat
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Asiasanayhdistelmät
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
383
Kustantaja
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
370
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä