Gekko, Puupponen ja suloinen Rose

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kutkuttavan riemastuttava satuseikkailu! Puupponen ihastuu suloiseen hiirineitiin, kun taas utelias Gekko päättää selvittää ystävänsä mielitietyn taustat.

Monet matkustavat keväällä Pariisiin – niin myös Gekko ja Puupponen. Gekon on pakko päästä näkemään Mona Lisan maailmankuulu hymy. Perillä hyväntahtoinen Puupponen lahjoittaa viimeisen kolikkonsa pulaan joutuneelle tytölle, koska uskoo tavanneensa juuri sen Mona Lisan. Mutta tyttö onkin ranskalainen Rose, joka tuntee tien salaperäisen Mona Lisan luo. Ja mitä sitten tapahtuu, kun Roselle ojennetaan Mona Lisan kuvan edessä salaperäinen kirjekuori?
(WSOY)
Matkakuume iskee Gekkoon ja Puupposeen heti kevään koittaessa. Niin ystävykset pukevat mustat baskerit ja punaiset kaulaliinat päälleen ja suuntaavat kohti Pariisia Mona Lisaa katsomaan. Seine-joen rannalla he kuitenkin törmäävät salaperäiseen Rose-tyttöön, joka saa haltuunsa kaverusten viimeisen kolikon. Lähtiessään seuraamaan tyttöä Gekko ja Puupponen tempautuvat mukaan seikkailuun Pariisin kaduilla...
(Adrianna/Okariino)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Asiasanayhdistelmät

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

37

Kustantaja

Kieli