Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tinka ja Taika

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Sisarukset Tinka ja Taika saavat selville että heidän isoäidillään on taikavoimia ja mikä vielä mahtavampaa, taikavoimat ovat periytyneet myös heille! Isoäiti aloittaa tyttöjen koulutuksen äidin vastustuksesta huolimatta ja pian tyttöjen taikataitoja todella tarvitaan.

(Anu/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Siskokset Tinka ja Taika ovat aivan tavallisia tyttöjä - tai niin he ainakin luulevat. He eivät ole vuosikausiin nähneet paljon matkustelevaa mummoaan, mutta eräänä päivänä mummo saapuu tyttöjen kotiin vierailulle. Mummolla on mukanaan salaperäinen matka-arkku, joka on vuoroin painava, vuoroin höyhenkevyt. Kun talossa alkaa tapahtua kummia, tyttöjen mieliin hiipii epäilys ettei mummo ehkä olekaan aivan tavallinen mummo...

(Henna/Okariino)

- - -

6-vuotiaille ja sitä vanhemmille sopiva sympaattinen lastenromaani neuvokkaista siskoksista. Julia Vuoren hehkuva kuvitus on täynnä taikaa.

Kun Tinkan ja Taikan mummo tulee vierailulle, talo tulvahtaa täyteen salaisuuksia. Mummon matka-arkku on vuoroin painava kuin kivi, vuoroin höyhenenkevyt. Mitä kummaa äiti puuhaa keittiön suljetun oven takana? Ja miten hän oikein saa puutarhan kukoistamaan kuin taikaiskusta? Toimeliaat tytöt ryhtyvät selvittämään mieltään vaivaavaa arvoitusta: onko mummo noita, ja ovatko he siten noidan lapsenlapsia?

(WSOY)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

175

Kustantaja

Kieli

Kuvittaja