Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Bestikset Johanna ja Ulla salaisuuksien jäljillä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kun avaa silmänsä, huomaa, kuinka paljon jännittäviä asioita joka päivä ympärillämme tapahtuu. Oletko miettinyt, miksi kukkakauppias laittaa jokaisen pakettiin aina pienen valkoisen pussin tai onko joku jäänyt ilman nimeä, kun naapurisi on ottanut nimen itselleen.

Bestikset Johanna ja Ulla haluavat tehdä jotain kivaa ja jotain, mikä ei olisi tylsää. Joten heistä tulee salapoliiseja. He seuraavat tarkasti ympärillä tapahtuvia asioita ja huomaavat, ettei kaikki ole niin kuin pitäisi.

Mitä rehtori tekee silloin, kun kaikki oppilaat ovat tunnilla? Sen Johanna ja Ulla selvittävät, mutta sitä ennen täytyy jotenkin päästä pois luokasta.

Mitä pusseja kukkakauppias sujauttaa jokaisen pakettiin? Haluaako hän myrkyttää asiakkaansa vai kukat, niin että saa myydä uusia kukkia.

Bestikset Johanna ja Ulla ovat tuttuja kirjoista Bestikset Johanna ja Ulla (2005), Bestikset Johanna ja Ulla riidoissa (2006) ja Maailman kilteimmät Johanna ja Ulla (2008). Hauskaa tyttöenergiaa!

(arjamaaria / Sivupiiri)

- - -

Maailma on täynnä salaperäisiä arvoituksia, jos vain katsoo ympärilleen. "Silmät on pidettävä auki", ajattelevat Johanna ja Ulla. "Sillä koskaan ei voi tietää etukäteen, milloin näkee jotakin epäilyttävää tai milloin on kuulusteltava jotain", kuten Ulla sanoo. Tytöt saavatkin pian selville monta ihmeellistä asiaa: Johannan isän töissä käy autovaras. Huonekalut erään kaverin kotona liikkuvat ihan itsestään. Koulun rehtori hiippailee pusikossa ja katoaa yhtäkkiä salaperäiseen savupilveen! KIRJAN NIMI jatkaa kahdeksanvuotiaista tytöistä kertovaa lämpimällä huumorilla marinoitua sarjaa, jossa ovat aiemmin ilmestyneet Bestikset Johanna ja Ulla (2005), Bestikset Johanna ja Ulla riidoissa (2006) sekä Maailman kilteimmät Johanna ja Ulla (2008).
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

112

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Kustantaja