Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kevät

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Arvaa kuinka paljon sinua rakastan (1998) on yksi maailman menestyneimpiä kuvakirjaklassikoita. Sen tekijät ovat nyt luoneet hurmaavan vuodenaikasarjan - neljä tarinaa täynnä lämpöä ja rakkautta.

Keväällä kaikki kasvaa ja muuttuu kaiken aikaa. Mutta löytyykö Pikku Pupun kaikkiin kiperiin kysymyksiin vastaus? Kesäkirjassa Pikku Pupu ja Iso Pupu ihastelevat kesän väriloistoa ja pohtivat, mikä väri on kaunein. Syksykirjassa tuuli tuo Pikku Pupun tielle hauskan yllätyksen, joka saa myös Ison Pupun hämmästymään, ja talvikirjassa luminen maisema innostaa Pikku Pupun ja Ison Pupun leikkimään arvoitusleikkiä.

Ison Pupun ja Pikku Pupun rakkaudesta kertovat, kauniit pienet tarinat ovat tulevia hittejä niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa.

Kirjailija McBratney ja kuvittaja Jeram ovat voittaneet töistään monia palkintoja, ja Arvaa kuinka paljon sinua rakastan -kirjaa on myyty maailmalla yli 15 miljoonaa kappaletta eri muodoissaan. Tekijäkaksikolta on ilmestynyt myös ihastuttava kuvakirja Kaikki ovat yhtä rakkaita (2004).

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtuma-aika

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

19

Kieli

Kääntäjä

Kuvittaja

Ilmestymisaika

Sivumäärä

15

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Kuvittaja