Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hirviönmetsästys ei ole lainkaan niin helppoa kuin luulisi. Jack jos kuka sen tietää, sillä jätti on juuri äsken ilmestynyt hänen puutarhaansa ja yrittänyt SYÖDÄ HÄNEN TÄTINSÄ. (Täti on muuten voittanut Maailman Surkein Täti -kisan, mutta se ei ole nyt tärkeää.)

Kun Jack ihan vahingossa voittaa jätin, hän huomaa yhtäkkiä päätyneensä yrmeän, 200-vuotiaan hirviönmetsästäjän oppipojaksi ja olevansa matkalla Cornwalliin, missä jätit ovat aiheuttamassa hämminkiä. Hänen ainoat aseensa ovat hänen älynsä, katapulttinsa ja maaginen — ja joskus melkoisen epäluotettava — kirjansa nimeltään Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille. Jackia kuitenkin vähän huolettaa, että hän ei ehkä olekaan se sankari, jota kaikki odottavat. Mutta toisaalta, kuinka monta hirvittävää, verenhimoista hirviötä maailmassa nyt edes voi olla?

(Vastaus: AIVAN JULMETUN MONTA. Ja sitten on vielä karhukin, jonka nimi on Humbert.)

Hirviönmetsästyksen opas aloittelijoille aloittaa uuden, hirmuisen hulvattoman seikkailusarjan. Huumoria, yllättäviä käänteitä ja nokkelaa kieltä yhdistävä tarina sopii kaikille 8—800-vuotiaille hirviönmetsästyksen vasta-alkajille.

(Kumma)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

295

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä