Mitä eläimet miettivät

Tyyppi

kuvakirjat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mitä eläimet miettivät on riemastuttavan hauska ja lämminhenkinen lastenkirja, jonka ääressä koko perhe viihtyy oppien uutta eläinten älykkyydestä ja inhimillisyydestä.

Aku Ankkoja käsikirjoittanut Kai Vainiomäki toki tietää, etteivät eläimet pukeudu merimiesasuun ja työskentele margariinitehtaalla, mutta tosielämä voi olla sarjakuviakin ihmeellisempää!


Tiesitkö, että monet eläimet kokevat ryhmäpainetta? Että kulkukoirat kulkevat sujuvasti metrolla, että varikset kantavat kaunaa ja että valailla on muoti-ilmiöitä? Tai että läheisiään kaipaavat elefantit järjestävät jopa muistotilaisuuksia menehtyneiden omaistensa kunniaksi? Ja jokin syy sillekin täytyy olla, että simpanssit peiliin katsoessaan tsekkaavat, miltä peppu näyttää.


Sanavalmiit sisarukset Max ja Maija elävöittävät tarinaa sanailulla, johon kai vain ihminen pystyy – vaikka kyllä eläimetkin juttelevat. Delfiinit ovat suoranaisia juorukelloja. Lisäksi ne oppivat ymmärtämään ihmisten puhetta, vaikka me ihmiset emme juuri ole oppineet ymmärtämään delfiinien kieltä. Kukahan lopulta mahtaakaan paljastua fiksuimmaksi, kun vasta hiljattain olemme kunnolla alkaneet ymmärtää, miten henkeviä eläimet ovat?

(Myllylahti)

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

35

Kustantaja