Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Etsiväkaverit epäillyn jäljillä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Etsiväkaverit epäillyn jäljillä tarjoaa jännittävän lukukokemuksen 6–10-vuotiaille lukijoille. Lyhyehkö ja koukuttava tarina sekä erittäin runsas kuvitus auttavat vähemmänkin harjaantunutta lukijaa ahmimaan sivun toisensa jälkeen. Etsiväkaverit-sarjan kieli on helppoa, joten sarja sopii myös niille lapsille, joiden kotikieli ei ole suomi.


Vilkku ja hänen kaverinsa Anton viettävät kesää saaressa. Vilkun isän bändikaverit tulevat saareen äänittämään levyä, ja mukana on myös uusi kitaristi Snadi. Vilkusta tuntuu, että Snadissa on jotain epäilyttävää. Mies näyttääkin ihan roistolta!


Pian Vilkku ja Anton huomaavat, että Snadi saa salaperäisiä puheluita. Eikä vain päivällä vaan myös yöllä. Lisäksi hänellä on aina mukanaan reppu, jossa on varmasti jotain hyvin tärkeää. Vilkun ja Antonin on pakko selvittää, mitä salaista repussa on, mutta kuinka reppuun voi kurkistaa, kun Snadi vahtii sitä koko ajan?


Entä missä on Majavalampi, jonne Snadi menee öisiin tapaamisiin? Kun oikea paikka vihdoin löytyy, Etsiväkaverit joutuvat vaarallisiin tilanteisiin. Jopa niin vaarallisiin, että lopulta Vilkkua etsivät jo poliisitkin. Löytyykö Vilkku, ja mistä Snadin öisissä hiippailuissa on oikein kysymys? Se selviää lukemalla Etsiväkaverit epäillyn jäljillä.

(Myllylahti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

149

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä