Ihan pöhkö satukirja

Tyyppi

satukokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Mitä tapahtuu, kun mielikuvituksen päästää täysin valloilleen?

Pöhkössä satumaailmassa kaikki on mahdollista! Siellä lokit tanssivat sambaa pingviinivaarin kanssa, kissat lentävät pyörällä avaruuteen ja kahvikupin kokoinen joutsen pistäytyy Saturnuksen sekatavarakaupassa. Kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä, että tällainen ylenpalttinen pöhköily on hyvästä. Pöhkömaassa asustaa nimittäin äärimmäisen salainen Satujen tuhoamiskomitea, joka tekee kaikkensa, että hölmöt sadut saataisiin hävitettyä. Mahtavatko komitealaiset onnistua tehtävässään?

Kaikkien on hyvä välillä hassutella, ja tämän satukirjan kanssa se varmasti onnistuu. Ihan pöhkössä satukirjassa on neljä hullunkurista tarinaa, jotka voi lukea yhdessä tai erikseen. Kirjassa seikkaillaan eriskummallisessa Pöhkömaassa ja välillä eksytään myös avaruuteen. Pöhköjen satujen lisäksi kirjassa on tehtäviä, joita aikuinen voi tehdä yhdessä lasten kanssa. Tehtävät innostavat lapsia leikkimään, käyttämään mielikuvitusta ja pohtimaan asioita tarinoiden siivittämänä.

(Kumma)
Pingviinikolmoset ja vaarin yllätys. -- Satujen tuhoamiskomitea. -- Pöhkö Löhkön kissat. -- Avaruusjoutsen ja taikasukset.

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

95

Kustantaja

Kieli

Lisätietoja

Julkaisussa täytettäviä sivuja.
Sisältää tarinoihin liittyviä tehtäviä.