Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Rikki revityt

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Rikki revityt on vahvatunnelmainen nuortenromaani perhetragediasta, narsismista, vaietuista tunteista ja niiden seurauksista. Se on myös tarina rakkaudesta, anteeksiantamisesta ja hetkestä, jolloin raja on lopullisesti ylitetty eikä paluuta entiseen enää ole.

Toisen vuoden opinnot ammattikoulussa ja yhteenmuutto lahjakkaana jääkiekkolupauksena pidetyn poikaystävän kanssa – ainekset tavalliseen itsenäistyvän nuoren elämään ovat 17-vuotiaalla Evellä päällisin puolin enemmän kuin kohdillaan. Pinnan alle on kuitenkin kätketty nippu synkkiä salaisuuksia, jotka repivät rikki koko Even perhettä. Isoveli Jiska on heille jotain aivan muuta kuin mitä ulkopuoliset näkevät.

Äidin vaietut tunteet purkautuvat masennuksena, Even isä hukuttaa murheensa työntekoon, ja Eve itse ymmärtää vähitellen olevansa hukassa koko elämänsä kanssa. Pilkahdus valoa on kuitenkin näkyvissä, kun Jiska alkaa seurustella nuoren yksinhuoltajaäidin kanssa ja tuntuu vihdoin muuttuneen.

Mutta onko muutos vain hetkellistä ja pelkkä alkurysäys siihen, minne he kaikki ovat vääjäämättä matkalla – kohti tuhoa?

Mitä silloin voi tehdä? Silloin kun kaikkein pahin ihminen maailmassa on oman perheen jäsen?

(Myllylahti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

316

Kustantaja

Kieli