Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Vihan viemät

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Vihan viemät on mukaansatempaava jännitysromaani kohtalokkaista muutoksista vuosikausia kestäneessä ystävyydessä. Vetävää rikostutkintaa ja poliisien oman elämän kuvioita yhdistävä Kristiina Elo -sarja on puhutellut lukijoita jo vuosien ajan.Neljä pariskuntaa tapaa toisensa Rhodoksella. He ystävystyvät, ja yhteydenpito jatkuu Suomessa, missä kaikki asuvat Lahdessa tai Hollolassa. Perinteeksi muodostuu yhteinen lomamatka vuosittain. Pitkän aikaa kaikki näyttää olevan hyvin, mutta sitten tapahtuu jotain, mikä muuttaa seurueen välejä. He eivät edes ymmärrä, mistä on kyse. Jokin asia vain on toisin.

Kesäkuun alussa pariskunnat päättävät viettää viikonlopun Lahdessa Kahvisaaressa. Ruoka on hyvää, juomaa on riittävästi ja yhteinen tekeminen mielekästä, kunnes yksi heistä löydetään surmattuna.

Seurueen mielestä jonkun tuntemattoman on täytynyt tulla alueelle. Poliisien kyselyt ja seurueen omat sisäiset ihmettelyt alkavat kuitenkin keriä auki vyyhteä, joka johtaa vuosien taakse. Samaa vyyhteä joutuu selvittämään myös rikosylikonstaapeli Krisse Elo tiimeineen.

Krisse itse perheineen joutuu hankaliin tilanteisiin, kun naapuriin muuttaa uusi asukas. Nainen sekoittaa kyläläisten mieliä vääristelevillä puheillaan.


Vihan viemät on kolmastoista osa hollolalaisen Eija Piekkarin suosittua Kristiina Elo -dekkarisarjaa.


(Myllylahti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

jännitysromaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

347

Kustantaja

Sarjamerkintä