Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kaikki ne jotka syntyivät nimettöminä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

KAIKKI NE JOTKA SYNTYIVÄT NIMETTÖMINÄ kertoo etelähämäläisestä suvusta itsenäisen Suomen aikana. Suvussa on paljon mustia lampaita, mutta myös tavallisia työteliäitä ihmisiä, ja hyviäkin ihmisiä.

Kertoja on yksi suvun jäsenistä josta tulee aikuisena toimittaja. Kerran kertojana käväisee hänen isoveljensä joka kuoli lapsena yhdeksän vuotta ennen kertojan syntymää. Ja on myös toinen haamukertoja. Mutta kaikki ei silti ole aivan niin kuin se näyttäisi kertojan näkökulmasta olevan.

Kirjailija-runoilija Raimo S. Virtanen (s. Somerolla 1947, nykyinen asuinpaikka vuodesta 1974 Reisjärvi). Virtanen on aikaisemmin julkaissut seitsemän runokokoelmaa. Hän sai vuonna 2017 Eino Leinon päivänä keskipohjalaisen Anders Chydenius-kirjallisuuspalkinnon. Julkaissut myös antologioissa ja kirjoittanut runokokoelmien arvosteluja Taite- ja Tuli&Savu-lehtiin. Virtasen runoja on luettu myös YLE 1:n Päivän mietelauseissa.

Tekijää on koko romaanin kirjoitusprosessin aikana sekä ahdistanut että innoittanut kirjailija Virginia Woolfin lauseet: "Elämässä ei ole juonta. Miksi romaanissa pitäisi olla".

(Kirjokansi)

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

romaani

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

300

Kustantaja

Kieli