Herääminen

Tyyppi

aforismikokoelmat

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

”Ihmisen evoluutio on tietoisuuden evoluutiota. Oman tietoisuutensa löytäminen tarkoittaa tulemista hyvin lähelle omaa todellista ja ikuista sisäistä keskustaan.

Kaikki olennot, kaikki ihmiset pyrkivät onnellisuuteen. Monet ovat vakuuttuneita siitä, että onni on yksinkertaisesti posiitivinen, kiva tunne. Mutta tunteet ovat ohimeneviä. Onnellisuus on ulottuvuus joka on katoavaisuuden tuolla puolen, se tulee ajattomuudesta.

Jos löydämme sen, millä ei ole alkua eikä loppua, mikä on liikkumaton ja silti kaikkialla, mikä on täyttymys ja rauha itse, silloin löydämme todellisen onnen. NG Nandin työn ydin ja sisin olemus on tehdä tämä ulottuvuus saavutettavaksi ja koettavaksi.”

Kirja tarjoaa suoria oivalluksia ajattomuuden ulottuvuuden saavuttamiseksi. Se sisältää työkaluja oman voimasi kehittämiseen, sisäisen maailmasi ymmärtämiseen ja esteiden voittamiseen. Jokaista sivua voi käyttää mietiskelyyn tai meditaatioon. Kirja ei ole vain filosofinen – se on käytännöllinen opas niille, jotka kulkevat itsensä löytämisen polkua, ja kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman sielunsa hyvinvoinnista.

"Tunne se osa itsestäsi, joka on hiljainen. Se, joka on aina ollut vaiti ja tulee aina olemaan. Hiljaisuus on laajuutta, laajuus on täyttä elävyyttä."

Kirjallisuudenlaji

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

oivalluksia hiljaisuudesta

Ilmestymisaika

Sivumäärä

54

Kieli

Lisätietoja

Valokuvat: Karem Albash, Liisa Koskelainen-Röyhy

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli