My rosy road

Tyyppi

sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Graafisessa sarjakuvanovellissaan My Rosy Road, Ruusuinen Tieni, Äni käsittelee traagista ja pysäyttävää tapahtumaa, joka muutti hänen elämänsä ja lähes päätti sen.
Teoksessa ja sen nimikkotaidenäyttelyssä kuvataan tunteita ja kokemuksia siitä, millaista oli kokea vakava aivosairaus, menettää kaikki kykynsä normaaliin elämään ja saada ne takaisin.
My Rosy Road on tarina ei niin ruusuisesta tiestä, joka johti ainutlaatuiseen kokemukseen ja lopulta elämän positiiviseen käännekohtaan, jota teokset tuovat esiin monin eri tavoin.

Äni on suomalainen kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija, jonka aiempiin teoksiin lukeutuvat: Turun Yliopistollisen Keskussairaalan lasten hematologisen osaston sisustusmaalaukset, Vantaan Kaupungintalon sisustusmaalaukset, Life Changing Secrets -sarjakuva, kaksi kaksikielistä koko perheen Suomi-aiheista värityskirjaa ja lukuisia livekuvituksia ja grafiikoita yhteistyössä mm. SLUSHin, Kauppakamarin, Microsoftin ja Huawein kanssa.

Ystävien ja tukijoidemme avulla olemme onnistuneet joukkorahoittamaan hyväntekeväisyyspainoksen sarjakuvasta sairaaloihin Suomessa ja ympäri maailmaa! Tuomaan lohtua, lisäämään tietoisuutta ja vertaistueksi.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

aika alkaa nyt

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

47

Kieli

Lisätietoja

Liittyy tekijän samannimiseen näyttelyyn Galleria Kajasteessa 18.1.-11.2.2018.