Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Komennusmiehet

Tyyppi
sarjakuva-albumit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Ympäri maailmaa toimivat teollisuuslaitokset ja suuret rakennushankkeet eivät aina selviydy urakoistaan ilman erityisosaamista. Silloin paikalle rientää komennusmies! Globaalit keikka-työläiset ovat kysyttyjä taitajia, joista monia odottaa kotimaassa oma elämä, perhe ja ystävät. Laitteet ja suunnitelmat ovat kaikkialla samantyyppisiä, silti kulttuurishokeilta ei voi välttyä. Komennusmiehet ja heidän läheisensä pääsevät kertomaan enemmän tai vähemmän eksoottisista kokemuksistaan sarjakuvateoksessa, jonka lähtökohtana oli Teräsmiehet maailmalla -kirjoitus-kilpailu. Tunnustettu ammattilainen Kari A. Sihvonen on muokannut kilpailuun lähetettyjen tekstien parhaimmistosta sarjakuvatarinoita, joissa komennusmiehet seikkailevat niin Suomessa kuin kaukomaillakin. Jokainen tehtävä on erilainen ja vaatii sopeutumista sekä sosiaalisia taitoja.
(Arktinen Banaani)
Kirjallisuudenlaji
Henkilöt, toimijat
Tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
teräsmiehet maailmalla : tosiasioita työelämästä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
159
Kustantaja
Lisätietoja
Kirjoittajien autenttiset tekstit, joissa sarjakuvaformaatin vaatima editointi.
Tarinat perustuvat Teräsmiehet maailmalla : komennusmiesten tarinat -kirjoituskilpailun kertomuksiin. Kirjoittajat: Vento, Marika; Lakanen, Risto; Hirvonsalo, Kari; Kaasinen, Juha; Salmi, Seppo; Miettinen, Pekka; Vesanen, Jari