Kirja minusta

Tyyppi

aforismikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Vuoden menestyskirja.

Kun ihminen kuolee, hänen mukanaan palaa kokonainen kirjasto. On niin paljon elämänoppia, kokemuksia ja tapahtumia jotka unohtuvat kokonaan pois ,ihan turhaan.

Nyt on helppoa kirjoittaa oman elämäsi tarinan.
Vaikeinta oman elämäntarinan kirjoittamisessa on tietää mistä aloittaa ja miten jatkaa.
Mutta nyt ei ole enää tekosyitä. Olemme luoneet kirjan mistä saat ne tärkeät kysymykset joihin voit vastata suoraan kirjaan.

Näin se toimii.
Apunasi sinulla on 300 erillaista kysymystä jotka on jaettu lapsuuteen, nuoruuteen, aikuisuuteen ja eläkeikään, joihin voit vastata suoraan kirjaan, miltä yksityiselämäsi, työelämäsi, rakkauselämäsi ja kaikki muu taivaan ja maan välillä näyttää tähän päivään asti.

Aloita uusi perinne.
”Kirja minusta” kirjan kanssa voit aloittaa uuden perinteen perheessäsi. Voit itse kirjoittaa kirjaan mutta voit myös antaa kirjan lahjaksi vanhemmille sukulaisillesi, (ehkä vanhemmillesi )jotta he voisivat kertoa tarinansa ja säilyttää sen tuleville sukupolville.

Iälläsi ei ole väliä.
Kaikki voivat aloittaa työskentelyn kirjan kirjoittamisen kanssa. Kirjoita vielä kun muistot ovat tuoreet.

Kirja on tehty kestäväksi.
Kirja on kaunis ja hienosti sidottu, jossa kangaspinta ja lukunauha. Kuva kirjasta tällä sivulla ei anna oikeudenmukaista kuvaa kirjasta.

Nyt voit itse luoda arvokkaimman kirjan sukusi tulevaisuuden kirjahyllyyn.

Miten kirjaa voi käyttää.
Moni antaa kirjan lahjaksi vanhemmilleen kirjoitettavaksi, mutta olemme saaneet monia sähköpostiviestejä toisenlaisesta mukavasta tavasta käyttää kirjaa -istua vanhemman sukulaisen kanssa ja kysyä kirjan kysymykset suoraan häneltä ja kirjoittaa vastaukset kirjaan, näin saatte sekä jännittävän tarinan ja mukavia hetkiä yhdessä.
Toiset sähköpostiviestit kertovat henkilöistä jotka ovat tehneet oman sisäisen matkan kun he ovat vastanneet kysymyksiin.

Kirjallisuudenlaji

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

301

Lisätietoja

Julkaisussa täytettäviä sivuja.