Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Siellä missä elävät unelmamme

Tyyppi
aforismikokoelmat
runokokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Jasmin Jämsenin (s. 1997) esikoisrunokirja Siellä missä elävät unelmamme on omistettu tunteille ja elämän rikkaudelle. Se tuo meille uuden aikakauden kynnyksellä elämän syvemmät merkitykset perinteisen runouden keinoin.

Kirjassa on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi sata tunteikasta runoa ja aforismia. Aiheina ovat henkisyys, elämä ja rakkaus. Runot heijastavat kirjoittajan herkkää sielunmaisemaa. Lukija löytää niistä kosketuksen omaan elämäänsä. Kluuttikantinen ja kultafolioitu kirja on tehty kokonaisuudessaan Suomessa.

Jasmin Jämsen on suomalainen runoilija ja taiteilija. Hän aloitti öljyvärimaalaamisen 6-vuotiaana asuessaan ulkomailla ja runojen kirjoittamisen muutama vuosi sen jälkeen. Jasmin on valmistunut Helsingin kuvataidelukiosta ja menestynyt kirjoituskilpailuissa. Omia runo- ja taidenäyttelyitä hän on pitänyt ulkomailla ja Suomessa. Jasmin opiskelee Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
117
Kustantaja