Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sentillä rakkautta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Ajatukseni siirtyivät hujauksessa takaisin kauhujen yöhön. Hetkeen, jolloin olin tuntenut nahkaisen vyön kaulallani ja tunteen, kun sitä kiristettiin. Hetkeen, jolloin käsi tarttui kaulaani takaapäin ja kuristi tiukasti niin, etten saanut henkeä. Hetkeen, jolloin ajattelin kuolevani siihen paikkaan.

Sentillä rakkautta - liattu on tositapahtumia mukaileva tarina naisesta, joka on uhri sekä rikoksessa että rakkaudessa. Juuri kun raiskattu nainen julman rikoksen jälkeen uskaltaa jälleen luottaa ja päästää lähelleen miehen, hänen sielunsa ja sydämensä revitään riekaleiksi uudelleen.

Tarinassa ovat läsnä kaikki elämän ulottuvuudet syntymästä kuolemaan, rakkaudesta vihaan ja ilosta ilmat pihalle lyövään suruun. Kirja antaa paikoin jopa piinallisen tarkan kuvan sitä, kuinka elämä jatkuu seksuaalirikoksen uhriksi joutumisen jälkeen. Vaikka luottamus petetään pahimmalla mahdollisella tavalla, läsnä on myös aitoa ystävyyttä, joka kantaa läpi vaikeimpien aikojen.

Sentillä rakkautta - liattu on myös puheenvuoro oman kehonkuvan hyväksymisestä, erilaisuuden arvostamisesta ja itsekunnioituksesta. Kirja on raaka ja realistinen kuvaus rakkauden kerjäläisestä, joka joutuu päättymättömältä tuntuvaan syöksykierteeseen rakastaessaan väärää miestä - osaamatta kuitenkaan rakastaa itseään.

Aiheet ja teemat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

liattu

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

413

Kustantaja