Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Böödismit

Tyyppi
vitsit ja kaskut
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Facebookissa lukuisia tykkääjiä keränneet böödismit on yhdistelmä upeita lintukuvia ja lyömätöntä tilannekomiikkaa. Böödismit on nyt koottu kansien väliin, ja tuloksena on hillitön jokanaisen ja -miehen lahjakirja, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kameran tallentamat tilanteet ovat vertaansa vailla ja vaatineet paitsi tuhansia otoksia myös ripauksen onnea. Kunkin kuvan tunnelman tiivistää täydellisesti osuva tokaisu tai vitsikäs sanonta. Tätä ennen kukaan ei olisi uskonut, miten ilmeikkäitä ja inhimillisiä linnut voivat olla!
Kirjassa nähdään monta tuttua lintua lokista kurkiin, mutta myös harvinaisempia lajeja, jotka eivät päästä lähelleen kuin kaikkien böödismien emon, Eeva-Liisa Sepposen. Hänellä on selittämätön kyky kohdata lintuja. Meriharakka tulee mökkiterassilla hänen syliinsä syömään, ja kesäkuussa MTV3 uutisoi pesästään pudonneesta ja hylätystä merikotkan poikasesta, jonka Sepponen pelasti ja jota hän hoiti yön yli kotonaan. Ainutlaatuinen kohtaaminen tallentui valokuvien lisäksi myös videolle, joka voi nähdä netissä mm. MTV3:n Katsomossa.

Eeva-Liisa Sepponen on intohimoinen harrastajakuvaaja, joka on nähnyt ja tehnyt elämässään paljon. Kunnon kameran ja böödismien myötä hän on löytänyt omimman tapansa tarkkailla maailmaa. Valtaosa böödismien kuvista on kuvattu hänen mökkisaarellaan Pietarsaaren edustalla.

(Karisto)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
96
Kustantaja
Lisätietoja
Aineisto julkaistu aiemmin Internetissä.