Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kaptiksen jengi ja sähäkkä sählymatsi

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kaptiksen jengi on iloinen kaveriporukka, joka hyväksyy kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat.

(Katri/Kirjavinkkariyhdistys ry)

- - -

Kaptiksen jengi on iloinen ja vauhdikas kaveriporukka Ullanlinnasta. Kapteeninkadun sireeneiltä tuoksuva kotipiha houkuttelee kerrostalon lapsia yhteisiin leikkeihin ja peleihin päivä toisensa jälkeen.

Kaptiksen jengi hyväksyy kaikki ihmiset sellaisina, kuin he ovat tähän maailmaan pullahtaneet. Mini-tyttö on tosi pienikokoinen, Karkki sairastui viime vuonna diabetekseen, Kumpparin perheeseen kuuluu kaksi äitiä ja Nallea voi itkettää helposti. Voittoa taas kisaileminen jännittää niin, että mahakin menee sekaisin. Lissulla on pienestä asti ollut ruskeat rillit ja Nanalle on laitettu hammasraudat. Visa taas joutuu joskus kiipeliin, kun onnistuu avaamaan suunsa väärään aikaan. Mutta Kaptiksen jengissä jokainen saa olla ihan oma itsensä ja kaveria ei jätetä!

Aurinkoisena toukokuun päivänä Kaptiksen jengi joutuu kiperän haasteen eteen. Ystävykset pyrkivät hoitamaan homman kotiin kunnialla, mutta helppoa se ei ole. Onneksi jengiä komppaavat Jenga-koira sekä räväkkä mummo, joka vastaanottaa tärkeän tehtävän...

(Mediapinta)
Aiheet ja teemat
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
74
Kustantaja
Kieli