Rakkauden taikaa

Tyyppi

kokoomateokset
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kesyttämätön

Trapetsitaiteilu ja leijonan kesyttäminen ovat Jovilette Wilderille arkipäivää. Hän viihtyy hyvin kiertävän sirkuksen palveluksessa. Vapaata ja huoletonta elämää - kunnes sirkuksen uusi omistaja, Keane Prescott, astuu hänen elämäänsä. Keanen vetovoima tuntuu vaarallisemmalta kuin yö leijonanhäkissä...

Trauman jälkeen

Francine Nin ei ole koskaan kokenut mitään näin röyhkeää. Ensin mustiin pukeutunut motoristi on aiheuttaa liikenneonnettomuuden, jonka jälkeen paljastuukin, että hän on poliisi - ja kaikesta hän syyttää Francinea! Vähemmän mukavasta ensitapaamisesta huolimatta Francine huomaa sydämensä tihentävän lyöntejään aina kun Jacob Hawke on lähettyvillä, eikä se tee tilannetta yhtään paremmaksi.

Naimisissa kreivin kanssa

Kaikkien vuosien jälkeen Francesco on löytänyt naisen jälleen - kaikista maailman paikoista juuri Cardiffin rugbystadionilta! Eikä Francesco aio tällä kertaa päästää contessaansa käsistään. Vaikkakin Alicia nykyään onkin menestyvä uranainen, nainen joka tietää mitä haluaa. Onnistuuko Francesco houkuttelemaan Alician takaisin Montedalucan linnaan, jonne tämä Francescon mielestä kuuluu.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

551

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

558

Kustantaja

Kieli