Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Lauran kevät

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Lauran ja Markin (Markuksen) vaihtarivuoden kevät on täynnä vauhdikkaita tapahtumia ja sattumuksia, mutta elämä Sydneyssa ei silti ole pelkkää iloa. Kun edessä on valmistautuminen koulun kiertueelle, roolivalinnat aiheuttavat kuohuntaa oppilaissa. Päreet palavat koulun opettajiltakin, ja omaa ensimmäistä balettiaan harjoittava Nathan huomaa joutuneensa mitä pahimpaan saumaan. Laura taas joutuu harjoittelemaan ahkerasti myös Suomen Kansallisbaletin koulun kokeisiin. Silloin syöminen ja nukkuminenkin tahtovat unohtua. Kun samalla tulee kaikenlaisia outoja tunnemyrskyjä, pitää jo harkita kotiin palaamista kesken kauden!

Omat soolonsa saavat myös koulutoverit Wendy, Peter ja Faith. Kämppäkaveri Cathyn ja Lauran välit menevät mutkikkaiksi, kun kiikarissa on sama poika...

Paluu koti-Suomeen on riemukas, mutta ystävien joukossakin herää ikävä Sydneyn kouluun.

Lauran kevät on jatkoa Leena Kotilan Laura matkustaa Australiaan -kirjalle. Tanssin osuuden kirjassa on tarkastanut klassisen baletin opettaja Arja Tervo. Leena Kotila on helsinkiläinen psykiatri ja tietokirjailija.

(Nordbooks)
Aiheet ja teemat
Päähenkilöt
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
nuortenromaani
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
218
Kustantaja
Lisätietoja
Jatkoa kirjalle Laura matkustaa Australiaan.