Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sara matkalla Kaliforniassa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Sara matkalla Kaliforniassa on ihastuttavan realistinen lasten matkakirja, joka vie lukijansa läpi aurinkoisen lomareissun ja opettaa paljon uutta: Miten lentokentällä toimitaan? Kuinka aamiaista tilataan? Entä mitä tehdä, jos huomaa eksyneensä? Matkalla Sara tutustuu uusiin ystäviin ja asioi itsenäisesti englannin kielellä niin ravintolassa kuin kaupassakin. Dialogit ovat lyhyitä ja helposti opittavia.

Kirja on paitsi matkakertomus myös ihanteellinen väline englannin kielen opiskeluun tarinan lukemisen siivellä. Lapsi oppii huomaamattaan tekstiin upotettuja hyödyllisiä englanninkielisiä sanoja ja sanontoja, kun kirjaa luetaan yhdessä. Lukemaan oppinut lapsi viihtyy kirjan äärellä itsekin ja voi lisäksi opiskella lukujen loppuun kerättyjä teeman mukaisia sanastoja omatoimisesti. Kynnys käyttää englanninkielisiä sanoja pienenee, ja kiinnostus vieraita kieliä kohtaan kasvaa.

Terese Bastin loihtima realistinen ja iloisen värikäs kuvitus tekee mielikuvamatkailusta melkein todellista, ja saa reissuvarpaat kutiamaan!

Kirja perustuu todelliseen lapsiperheen tekemään lomamatkaan Kaliforniassa. Tosielämän Sara on oppinut englantia kielikylpypäiväkodissa ja on nyt kaksikielisellä luokalla alakoulussa.

(Myllylahti)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

64

Kustantaja

Kuvittaja

Lisätietoja

Julkaisussa englanninkielistä sanastoa.