Rakkautta & salaisuuksia

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Sulhaseni salaisuus

Julie uskoo melkein vain unelmoivansa. Ajatella, että hän - tavallinen tyttö Sydneysta - menee pian naimisiin yhden Bostonin halutuimman poikamiehen kanssa! Ikimuistoisesta hääjuhlasta tullaan puhumaan vielä vuosikausia sen jälkeenkin. Mutta Mattilla on salaisuus, joka riskeeraa sekä heidän häänsä että elämänsä.

Ääni kuin hyväily

Kaikkihan me häpeämme jotakin? Tutkija Isobella Nolanin mallinura päättyi, kun hän joutui hirvittävään onnettomuuteen. Hän kantaa arpia - niin ulkoisia kuin sisäisiäkin - loppuelämänsä ajan. Hän piileskelee mikroskooppinsa takana ja unelmoi pomostaan Alex Zaphiridesista, jonka kanssa hän jutellut ainoastaan puhelimitse. Se päivä, kun hän näkee miehen, muuttaa kaiken!

Italialainen kosinta

Kun italialaisen miljonäärin Luciano De Santisin on löydättävä itselleen vaimo, hän tietää täsmälleen kenet hän valitsee. Tavallinen ja viaton Lizzy Hadley ei voi kieltäytyä, sillä tämän perhe on velkaa miehelle. Lizzy kyllä tunsi vetoa mieheen jo heidän ensi kohtaamisellaan, mutta ei kuitenkaan halua päätyä tämän vaimoksi. Ja sen hän myös kertoo miehelle. Lucianon on aika paljastaa viimeinen valttikorttinsa...

Morsian pukeutuu punaiseen

Mitä sydämensä särkenyt voi tehdä? 1. Vannoa, ettei rakastu enää koskaan uudelleen. 2. Muuttaa toiselle puolelle maapalloa. 3. Sekä 1. että 2. vaihtoehdon.
Olivia on päättänyt, että rakkaus on parasta elokuvissa. Hänen on kuitenkin vaikea pitää päänsä, kun hän tapaa Langin Kiinan matkallaan. Ei aikaakaan, kun kiinalainen legenda on jo saanut käännettyä hänen päänsä.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

618

Kustantaja

Kieli

Lisätietoja

Julkaistu aiemmin suomeksi 2011.