Kevään tunteet

Tyyppi

kokoomateokset
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Paholainen playboyn puvussa / suomentanut Päivi Laine. Kahden maailman välissä / suomentanut Taru Tamminen. Elämän paras aika / suomentanut suomentanut Pirjo Lintuniemi. Taloudenhoitajasta vaimoksi / suomentanut Jänis louhivuori.


Paholainen playboyn puvussa

Kun vaatesuunnittelija Eden Foley jätti Devlin Stonen, hän uskoi etteivät he enää koskaan tapaisi. Nyt, kolme vuotta myöhemmin, he kuitenkin tapaavat jälleen ja Eden kokee yllätyksen. Devlin haluaa jatkaa siitä mihin he viimeksi jäivät! Ja mikä pahinta: Edenin kavala keho reagoi heti miehen viesteihin. Mutta jos hän menee sänkyyn tämän kanssa, kuinka hän voisi unohtaa miehen?


Kahden maailman välissä

Maddy on antanut lupauksen parhaalle ystävälleen. Hän huolehtii, että ystävän poika saa uuden kodin enonsa Jackin luota australian eräimailta. Ja tavattuaan Jackin Maddy on antanut lupauksen myös itselleen - ainoa asia, joka hänen ruumiinlämpöönsä saa vaikuttaa, on kesähelle. Hän saa kuitenkin huomata, että lupauksia on vaikea pitää...


Elämän paras aika

Silmänräpäyksessä muistikuvat palaavat: meri, ranta ja ihana yö Gabrielin kanssa. Nyt mies seisoo jälleen Ninan edessä, ja kuutamoilta muuttuu lupaavammaksi. Ennen kuin Nina heittäytyy jälleen Gabrielin syleilyyn, on hänen kerrottava miehelle totuus siitä, miksi katosi lomaparatiisista. Hän ei kuitenkaan ole ainoa, jolla on salaisuuksia kontollaan...


Taloudenhoitajasta vaimoksi

Pieni rasia lepää turvallisesti hänen kädellään. Tristan haluaa kauniin ja uskollisen Ellan vaimokseen. Mutta mitä vakavammaksi heidän romanssinsa syvenee, sitä epävarmemmaksi hänen päätöksensä käy. Ella tuntee kylmät väreet, kun puhelin soi. Kahdeksan kuukauden jälkeen kiristäjä on jälleen hänen jäljillään. Hän vilkaisee Tristania jännittyneenä. Uskaltaisiko hän kertoa totuuden?
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

620

Kustantaja

Lisätietoja

Ilmestynyt aiemmin suomeksi 2011.