Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Operaatio Solaris ; Riskiraja

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Remeksen suositut nuortendekkarit on kaikki päivitetty!

Nuoren Aaro Korven tähdittämien trillereiden kaksi viimeistäkin osaa ilmestyy kätevänä kääntökirjana. Koko sarja on nyt päivitetty 2010-luvulle.

Riskirajassa Aaro turvautuu pikavippiyhtiöön ja saa peräänsä virolaiset perintämiehet. Matka Tallinnaan sotkee Aaron yhä kireämmäksi pingottuvaan tilanteeseen, jonka seurauksena hän joutuu valitsemaan puolensa Mossadin murharyhmän ja Teheranin erikoisagentin välillä. Panoksena on maailmanpalo, ja sytytin on Aarolla.

Operaatio Solaris liikkuu lumisen Lapin maisemissa. Aaro törmää museovarkauteen ja tekee metsästä löydön, joka halutaan väkisin viedä häneltä. Kaamoksen kuviot laajenevat pian kansainvälisiksi. Paikalla on jo USA:n salainen erikoisyksikkö, suomalaiset poliisit, CNN:n uutiset - ja Aaro. Silloin tapahtuu varmasti.

Ilkka Remes on Suomen suosituin ja myydyin jännityskirjailija. Aaron kokemien seikkailujen kipinä on syntynyt jo kirjailijan nuoruusvuosina: "Lapsuudenkotini ikkunasta oli suora näkymä kylmän sodan maailmaan. Pihapiirin takana kulki rautatie, jonka varteen oli upotettu Washingtonin ja Moskovan yhdistävän "kuuman linjan" kaapeli ydinsodan estämiseksi. Se sai ennestäänkin vilkkaan mielikuvitukseni laukkaamaan, ja ehkä Aaron hahmossa on jotain tuolta ajalta."

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

231

Kustantaja

Lisätietoja

Kääntökirja.
Teokset julkaistu aiemmin erikseen.