Rakkaus ennen kaikkea

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Tulessa totuus kirkastuu / Day Leclaire ; suomentanut Pirjo Lintuniemi. - Alkuteos: Dante's stolen wife.

Sillä silmänräpäyksellä, kun Marco Dante näkee Caitlynin, hän tuntee vastustamattoman poltteen. Mikään ei estäisi häntä nappaamasta naista itselleen - ei edes se tosiasia, että nainen on Marcon kaksoisveljen kihlattu. Marco tekeytyy veljekseen ja naisen sulhaseksi, ja nai tämän salaa. Mutta kun totuus tulee julki häämatkalla, on Marcon tehtävä kaikkensa, jotta saa käännettyä naisen kiivauden hehkuvaksi kiihkoksi.


Raportit rakkaudesta / Leanne Banks ; suomentanut Jänis Louhivuori. - Alkuteos: Billionaire extraordinaire.

Vihdoinkin kosto on mahdollinen ja kaikki keinot ovat sallittuja! Mutta saavuttaakseen tavoitteensa, on Damien Medicin saatava apua sihteeriltään Emma Weatherfieldilta. Nainen voi antaa hänelle hänen kipeästi kaipaamiaan tietoja, mutta voittaakseen Emman luottamuksen, on hänen voitettava ensin naisen rakkaus. Damienin suunnitelmat eivät kuitenkaan tunnu enää miltään, ellei hän saa jakaa kaikkea - Emman kanssa.


Älyä ja tunnetta / Maureen Child ; suomentanut Pirjo Lintuniemi. - Alkuteos: Falling for King's fortune.

Jackson Kingin tärkeysjärjestyksessä työ tulee aina ennen rakkautta. Ja lapset ovat asia, josta hän haluaa vain pysytellä kaukana. Tai ainakin halusi, ennen kuin kaunis nainen väitti häntä tyttärensä isäksi! Jos Casey Davis ajatteli voivansa pudottaa moisen uutispommin ja sitten vain häipyä, hän ei todellakaan tuntenut Jacksonia. Kingit eivät koskaan kieltäneet omaa lastaan. Jackson on päättänyt kantaa vastuun tyttärestään - vaikka se tarkoittaisi sitä, että hänen on naitava nainen, jonka kanssa on viettänyt vain yhden kuuman yön.


Uusin silmin / Anna DePalo ; suomentanut Pirjo Lintuniemi. - Alkuteos: CEO's marriage seduction.

Menestyvä liikemies Griffin Slater on aina silmäillyt pomonsa tytärtä. Mutta nainen ei ole koskaan näyttänyt kiinnostuksen merkkejä häntä kohtaan. Mutta Griffin aikoo muuttaa asian! Hänellä on salainen ase, jolla todistaa heidän olevan kuin luodut toisilleen. Mutta hänen kosintansa saa Evan pökerryksiin. Onko mies täysin hullu? Mutta toisaalta tämä on kyllä houkutteleva ja mukava, ja hetken mietittyään Eva vastaa myöntävästi. Hänellä on omat syynsä haluta tähän avioliittoon.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.