Sinä vain

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Kuninkaan kesyttäjä

Phillipillä on kaikkea, mitä toivoa - hän on tyylikäs, charmikas ja vaikutusvaltainen. Hän on vannonut täyttävänsä velvollisuutensa pienen Morgan Islen kuningaskunnan kuninkaana. Hän ajattelee järjestetyn avioliiton olevan perinteiden tarjoama rakkaudeton järjestely, mutta hän yllättyy huomatessaan, millainen kaunis Hannah on.


Tumma ja vaarallinen

Gage Lattimer ei ole uskoa korviaan. Poliisi epäilee naisen tulleen murhatuksi Park Avenuella, ja Gagen taloudenhoitaja tunnustaa olevansa kyseisen naisen sisar. Nainen tarvitsee hänen apuaan selvittääkseen sisarensa kuolemaa, ja Gage tarttuu tilaisuuteen. He ovat jo viettäneet yhteisen yön, ja hän aikoo varmistaa, ettei se jää viimeiseksi.


Parempi maailma

Kun menestyksekkään liikemiehen, Luke Hollowayn uusi assistentti Sara Fleet astelee toimistoon - ja salpaa miehen hengityksen - on Luke vaikeuksissa. Kuinka hän voisi pitää naisen käsivarren mitan päässä, kun he vetävät toisiaan puoleensa magneetin lailla?


Petetty morsian

Luc ei tahdo Belindan muistavan... Onnettomuus aiheutti naiselle muistinmenetyksen, ja se sopii paremmin kuin hyvin Lucille. Nyt hän voi tehdä naisesta mieleisensä. Belinda muistaa vain katkelmia aiemmasta elämästään, vaikka tunteet Lucia kohtaan tuntuvatkin aidoilta. Jotain kuitenkin tuntuu puuttuvan. Hitaasti mutta varmasti hänen muistinsa kuitenkin palautuu, ja se muuttaa asiat täysin!

Kuninkaan kesyttäjä / Michelle Celmer ; suomentanut Jänis Louhivuori. - Alkuteos: King's convenient bride. Tumma ja vaarallinen / Anna DePalo ; suomentanut Pirjo Lintuniemi. - Alkuteos: Billionaire in Penthouse B. Parempi maailma / Kate Hardy ; suomentanut Hanna Arvonen. - Alkuteos: Playboy boss, pregnancy of passion. Petetty morsian / Yvonne Lindsay ; suomentanut Pirjo Lintuniemi. - Alkuteos: Claiming his runaway bride.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.