Myöhäiskesän rakkaus

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Kirja sisältää neljä romanttista rakkauskertomusta: Yksi ainoa yö, Ranskalaista samppanjaa, Katso poikaasi, Constantine, Uusi luku elämässä.


Yksi ainoa yö / Lilian Darcy ; suomentanut Päivi Paju. - Alkuteos: The proposal worth waiting for.

Yö, jonka Miranda ja Nick jakoivat, oli taianomainen. Mutta se yö kuuluu menneisyyteen. Siksi järkytys on suuri, kun Miranda tajuaa yhden potilaistaan olevan Nickin poika. Hän on aikonut pitää välimatkaa mieheen, mutta hänen vakaumuksensa alkaa horjua, kun hän huomaa miehen yrittävän lähentyä pojan kanssa. Miranda voisi auttaa heitä, mutta uskaltaako hän riskeerata itsensä jälleen alttiiksi surulle?


Ranskalaista samppanjaa / Barbara Dunlop ; suomentanut Jänis Louhivuori. - Alkuteos: Transformed into the Frenchman's mistress.

Charlotte Hudson on saanut tehtäväkseen etsiä täydellisen paikan seuraavaa kuvausta varten. Mikä sopisi paremmin kuin perinteikäs ranskalainen linna? Linnan, jonka Charlotte löytää, omistaa Alec Montcalm - todellinen playboy - joka näyttää olevan aikeissa vietellä hänet. Mutta Charlotte on ammattilainen! Pian hän kuitenkin löytää itsensä Alecin lakanoista. Kaikki on täydellistä, kunnes Charlotte huomaa jotain hätkähdyttävää!


Katso poikaasi, Constantine / Sharon Kendrick ; suomentanut Tiina Nikander. - Alkuteos: Constantine's defiant mistress.

Kahdeksan vuotta sitten kreikkalainen laivanvarustamomiljardööri Constantine seilasi hänen elämäänsä... ja siitä ulos. Laura ei kuitenkaan voi unohtaa miestä. Heidän intohimoinen kohtaamisensa jätti jälkeensä pojan. Ja nyt mies on palannut kaupunkiin. Vihdoinkin pikku-Alex saa oppia tuntemaan isänsä! Ja Laura itse? Kyllä, hän on vaarassa särkeä taas sydämensä. Toisen kerran. Saman miehen vuoksi.


Uusi luku elämässä / Fiona Lowe ; suomentanut Katja Erävistö. - Alkuteos: The Doctor claims his bride.

Työ trooppisella saarella oli juuri sitä, mitä Mia tarvitsi. Mutta ikävä kyllä hän saa kiusakseen ylimielisen tohtori Flynn Harringtonin heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kunpa mies ei vain olisi niin uskomattoman komea! Ärsytyskynnyksestä huolimatta he päätyvät yhteen ja Mia alkaa pohtia, kuinka säilyttäisi salaisuuden, joka saattaa vaarantaa Flynnin tulevaisuuden.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.