Vain unelmissani

Tyyppi

kokoomateokset

kuvaus

Tunteiden tunneli / Josie Metcalfe ; suomentanut Viivi Vainonen. - Alkuteos: The doctor's bride for sunrise.

Ahtaat paikat ovat pahinta mitä Maggie tietää. Mutta hän pelasti pienen pojan hengen ennen kuin kaivos romahti. Aikaa on vähän ja hänen mahdollisuutensa selviytyä ovat heikot. Ylhäällä odottaa hänen nuoruuden rakastettunsa Adam, ja heidän on puhuttava menneestä. Hänen on päästävä pois jotenkin!


Perheonnea italialaisittain / Alison Roberts ; suomentanut Marja Ylösmäki. - Alkuteos: The Italian surgeon claims his bride.

Perhe merkitsee kaikkea Paolo Romanolle. Siksi hän tarvitsee luotettavan lapsenvahdin, jonka hoiviin uskoa pikku-Ella. Jenna Freeman vaikuttaa olevan ylivoimaisesti paras ehdokas tehtävään. Useammallakin tavalla... Edes hänen edesmennyt vaimonsa ei herättänyt hänen halujaan kuten Jenna. Jenna epäröi, mutta tarvitsee työn. Epäilys haihtuu hetkessä, kun hän tapaa Paolon.


Naapuritalon tohtori / Joanna Neil ; suomentanut Katja Erävistö. - Alkuteos: His very special bride.

Kuka hän on ja mistä hän tulee? Mitä hänelle on tapahtunut? Sarah ei muista aiempaa elämäänsä. Eikä hän ole varma haluaako muistaakaan, koska on vakuuttunut siitä, että jotain kauheaa on tapahtunut. Mutta on hankalaa, kun ei tiedä mitään, etenkin kun ihastuu naapuriinsa. Ajatella, jos hän onkin yhä naimisissa kaksivuotiaan tyttärensä isän kanssa? Aloittaakseen alusta hänen on pakko haudata menneet.


Koossapitävä voima / Carol Marinelli ; suomentanut Mirja Kytökari. - Alkuteos: English doctor, Italian bride.

- Olen aina rakastanut sinua. Mitä enemmän nukutusaine vaikuttaa sitä tärkemmältä Bonitasta tuntuu saada sanotuksi asiansa. Hugh Hamilton ei ole ainoastaan osastonsa kuumin puheenaihe vaan myös Bonitan salainen ihastus. Kun Bonita herää operaation jälkeen, hänellä on epämiellyttävä olo siitä, että hän on paljastanut aivan liian henkilökohtaisia tunteitaan.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.