Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Kaikki tai ei mitään

Tyyppi
kokoomateokset
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Sattuman kauppaa /suomentanut Viivi Vainonen ; Pelimiehestä perheelliseksi / suomentanut Hanna Arvonen ; Eläinlääkäriprinsessa /suomentanut Viivi Vainonen ; Kesä keskellä talvea /suomentanut Mirja Kytökari.


Sattuman kauppaa

Seb Radley on todellinen playboy, jonka pisin suhde saman naisen kanssa on kestänyt kaksi yötä. Kunnes hän iskee silmänsä tuliseen Alyssaan. Naisen tunkeutuessa hänen kovan panssarinsa läpi hänen on päätettävä kuka on: kaikkien naisten mies vai vain Alyssan?


Pelimiehestä perheelliseksi

Uskomattoman komealla Leandro Herreralla on vain yksi sääntö: älä ikinä ryhdy syvällisiin suhteisiin. Sääntö pitää paikkansa niin kauan, kun hän tapaa Beckyn. Yksi yö johtaa nopeasti toisiin ja rakastavaiset ystävystyvät. Leandron olisi kuitenkin palattava puolen vuoden kuluttua vanhaan poikamieselämäänsä Barcelonaan. Beckyllä on kuitenkin odottamatonta kerrottavaa.


Eläinlääkäriprinsessa

Avioliitto kauniin Melindan kanssa on Draganille kuin kirsikka kakun päällä. Mutta sitten Melinda paljastaa kuuluvansa kuninkaalliseen sukuun ja velvollisuuden kutsuessa naisen on palattava kotimaahansa. Hämmentynyt Dragan ei tiedä mitä tehdä, kun salaisuus paljastuu. Luopuako leikistä vai taistellako rakkauden puolesta?


Kesä keskellä talvea

Emma on vaipumassa epätoivoon. Järkevää ja luotettavaa miestä ei vain löydy – ei työ- eikä ykstyiselämästä. Hänen uusi pomonsa Rob vaikuttaa kuitenkin olevan lahjakas, mukava ja lisäksi todella komea. Ja Emma rakastuu, kovaa ja peruuttamattomasti. Emma kuitenkin pelkää särkevänsä jälleen sydämensä eikä siksi uskalla avata sitä miehelle. Mutta... ihmeitä voi tapahtua.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä