Koko kansa lukee 5.–25.2.2018

Kirjahylly

6 kirjaa

5.2.2018
|Kaikki kirjahyllyt

Helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista ja tehdä se yhdessä vaikka koko ystäväpiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtäaikaisesti luettavaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan kirjat ovat Lars Petterssonin Kaamosmurhat, Paula Norosen Tagli ja Telle: Tehtävä kauppakeskuksessa, Timo Parvelan ja Bjørn Sortlandin Kepler 62: Kutsu, Kjell Westön Hägring 38 (ruotsiksi), Nora Strömmanin Det är du, inte jag (ruotsiksi), Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström-Eklövin Den fantastike Alfredo (ruotsiksi).

Kirjoja voi lukea helposti Ellibs-käyttöliittymässä tai uudella Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat löytyvät 5. helmikuuta osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

 

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain paikallisen, oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat kaikkien yhtaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 5.–25.2.2018.

 

Lisätietoja:

Aino Ketonen, informaatikko, Yleisten kirjastojen konsortio,
p. 09 310 85636, aino.ketonen (at) hel.fi

Päivi Litmanen-Peitsala, viestinnän suunnittelija, Kirjastot.fi,
p. 040 334 9483, plp (at) kirjastot.fi

 

Kirjastot.fi