Sivupiiri
Sivupiiri – lasten- ja nuortenkirjallisuutta

Kirjahyllyt

Kirjallisuusvideot

Timo Parvela kertoo Koirailijat-sarjassa mitä hänen koiransa tuovat Parvelalle kirjailijantyöhön ja perheen arkeen. Ohjelma vie meidät lenkille Parvelan ja hänen Lancashiren karjakoiriensa Murun ja Paten kanssa. Mukana Kirkkonummen maastoissa heidän seuranaan on Marko Gustafsson.
 
Jokainen koiranomistaja tietää miten suuri vaikutus koiralla on perheen päivärytmiin ja miten paljon koira ruokkii tunteitamme. Koirien ehtymätön into tutkia ympäristöään on hellyttävää samoin kuin se ilo, jolla ne ottavat kotiin palaavan omistajansa vastaan.
 
Koirailijat-sarja syntyi kunnioituksesta ja rakkaudesta koiraystäviämme kohtaan. Halusimme selvittää miten koirat vaikuttavan kirjailijantyöhön ja kokevatko kirjailijat koiransa myös luovuuden lähteeksi. Tapaamme Koirailjat-sarjassa kirjailijoita lenkillä lemmikkeineen ja kuulemme miten lemmikki heidän työhönsä ja päivärytmiinsä vaikuttaa. Katkaiseeko lenkille lähtemisen pakko kirjoittamisen flown vai onko koiran kanssa ulos lähteminen piristysruiske, joka saa mielessä pyörivät ideat kypsymään? (Kirjastokaista)