Haku:
Kirjasampo.fi on kaunokirjallisuuden verkkopalvelu, josta löydät kiinnostavia kirjailijoita, kirjoja ja uusia lukukokemuksia. Voit tarkistaa kirjojen saatavuuden kirjastosta ja kertoa lukemistasi kirjoista ja suositella niitä muille. Kirjoja voit hakea myös kansikuvan perusteella. Palvelu sisältää tietoja mm. 100 000 romaanista, novellista ja runokokoelmasta, 35 000 kirjailijasta sekä noin 15 500 aikalaisarviota.

IKÄRAJATTOMAT LASTEN- JA NUORTENKIRJAT

Nyt kun Kirjasammossa nostetaan lasten- ja nuortenkirjallisuuden sisältöjä esiin, aiheeseen liittyväksi videoksi sopii hyvin Päivi Heikkilä-Halttusen esitys ”Lasten- ja nuortenkirjalla ei ole mitään ikärajaa - määritelmien ja asenteiden tuulettelua”. Esitys kuvattiin Lukuinto-hankkeen järjestämässä koulutuspäivässä Helsingin kaupungin opetusviraston Mediakeskuksessa 18.4.2013.
 

POIMINTOJA KANSISTA, AIHEISTA JA TEKSTEISTÄ

Jaa tämä sivu:        

Kirjasampo on Kirjastot.fi:n ylläpitämä kaunokirjallisuuden verkkopalvelu. Tietosuoja on meille tärkeä, jos sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa sivustolla olevista tiedoista, ota meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse kirjasampo(at)kirjastot.fi. Sivuilla olevan toimituksellisen aineiston kopiointi ilman tekijöiden lupaa on kielletty, lukuunottamatta hyvän tavan mukaista siteerausta. Tarkemmat tiedot palvelusta ja sen käyttöehdoista löydät Kirjasammon Info-sivulta.