Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Allt man kan önska sig

Typ
romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Book cover
Book cover
Book cover
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
Samtiden är här, och med den jättefärjorna som flyter som nöjeshotell mellan Finland och Sverige. Att komma fram är inte längre det viktigaste, utan att tillfredsställa sina behov, ombord. I den avslutande delen av sitt stora sjöfartsepos låter Lundberg bokens berättare, socialantropologen Leonora Eskilsson återvända hem till Åland. Hennes åländska projekt har en dold huvudroll men som alltid i Lundbergs romaner blandas det allmänna med det strängt privata. Vad längtar vi efter egentligen – det som vi inte är eller har? (Bakpärmstext)
Personer, aktörer
Huvudpersoner
Konkreta platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Originalspråk
Textutdrag
När jag började studera kulturantropologi hade jag inga svårigheter med totemismen, för själv härstammar jag från ett skonertskepp. Lika naturligt är det att folk härleder sitt ursprung från djur och fåglar och insekter och naturformationer.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
314
Språk
Lisätietoja
Ny uppl. 2009.