Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning


Hadley är på väg till sin pappas bröllop i London från Connecticut, USA. Hon är inte det minsta intresserad av bröllopet och känner sig allmänt vresig och sur. Förhållandet till pappa har varit ganska svalt efter föräldrarnas skilsmässa och Hadley har bestämt sig för att inte tycka om pappas nya fru Charlotte. Men nu ska hon ändå vara brudtärna vid pappas bröllop.
Hon missar planet till London med några futtiga minuter och blir ombokad på ett annat plan. I vänthallen möter hon Oliver som också ska till London. De sitter tillsammans och väntar på planet och råkar sen få platserna bredvid varandra under flygturen. De kan prata om allt.
På Heathrow skiljs deras vägar, Hadley får bråttom till bröllopet och hinner med nöd och näppe fram i tid. Men hon kan inte glömma Oliver, kommer hon någonsin att träffa honom igen?
En härlig kärleksberättelse med traditionella ingredienser. Samtidigt alla röriga känslor om pappa, pappas nya fru, familjerelationer. En berättelse att bli på gott humör av. Och kanske snyfta lite.
Catharina / Sidospår


Detta måste vara den värsta dagen i sjuttonåriga Hadleys liv. Hon är bara fyra minuter försenad men det är tillräckligt för att hon ska missa planet till London och därmed riskera att komma försent till sin pappas bröllop. Nästa plan går inte förrän om flera timmar så hon är fast på flygplatsen. Dagen kan inte bli värre! Då möter hon drömkillen. Han heter Oliver, han är från England. För unga vuxna.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.