Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ett eget stall

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

6-9 år.

Den bästa platsen att rida käpphäst på ligger bakom skolan. Där finns en glänta som alltid är tom på folk. Dit går Isra och Sara varje dag efter skolan.

Men när larmet ringer på Isras telefon är det dags att gå hem. Mamma som tror att hon är kvar i skolan och gör läxor behöver hjälp med småsyskonen och skulle dessutom aldrig låta henne vara ute själv på kvällarna. Skogen är farlig, och tänk om de skulle stöta på gänget i svarta jackor som alltid hänger på torget?

Hemma hos Isra är det stökigt och högljutt, och dessutom har mamma städat ut Isras käpphäststall i garderoben för att få plats med lillebrors kläder. Var ska hästarna bo nu? Isra och Sara måste göra något, deras hästar kan inte vara hemlösa längre. De måste hitta ett eget stall.

Angelica Öhrn har skrivit en varm och gripande vänskapsberättelse. Om att hitta sin egen plats, rädslan att förlora en vän, och kärleken till käpphästar.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

109

Förlag

Språk

Muu tekijä