Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Fröken Spöke blåser bort

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 9-12 år.

Det blåser upp till storm och Ebbas och Ivars klass får gå tidigare från skolan. På hemvägen hör Ebba och Ivar ett jamande högt uppe i ett träd. De hämtar Fröken Sparre för att få hjälp att ta ner den lilla kattungen. Men just när Fröken Sparre ska flyga upp för att rädda katten kommer det en stark vind och plötsligt är hon som bortblåst...

Den femtonde, fristående delen i den ruskigt roliga serien om allas favoritvikarie Fröken Sparre, som står med ena benet i nutiden och det andra i dåtiden...

Kerstin Lundberg Hahn är en mästare på att skriva spännande, kul och dessutom lättläst, så inte undra på att böckerna om Fröken Spöke har blivit så populära!

Böckerna är illustrerade av Åsa Rosén som med mycket humor och roliga detaljer fångat både det realistiska och magiska i berättelserna.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

43

Språk

Illustratör