Sivupiiri – Kirjasammon etusivu lasten- ja nuortenkirjallisuuteen

Sivupiiri

Kirjavinkit ja -hyllyt

Agnes ja huvilan salaisuus

Täky 1.4.2021
Agnes on perinyt äitinsä kanssa isomummin vanhan huvilan, Rauhalan, johon liittyy jotain selittämätöntä. Pianon kansi on aamuisin auki, vaikka kukaan ei soita. Portaissa kuuluu askelten ääni, vaikka kukaan ei kulje niissä. Huoneissa leijailee olemattomien kukkien tuoksu... Agnes ja äiti remontoivat huvilaa, josta paljastuu pikku hiljaa yhtä uusia salaisuuksia: piilotettuja huoneita, salaisia portaikkoja ja kadonneita päiväkirjoja. Keitä...

Kirjahyllyt

Kirjoja kirjastosta

Kirjahylly
Kirjaston päivää vietetään vuosittain 19. maaliskuuta. Samana päivänä vietetään myös Minna Canthin ja tasa-arvon päivää. 

Lasten LukuVarkaus -finaalikirjat 2021

Kirjahylly
Lasten LukuVarkaus -finaalikirjat sekä palkinnosta päättävä lapsiraati julkistettiin Varkauden kirjastolla torstaina 4.3.2021.

Tytöt päähenkilöinä

Kirjahylly
Kansainvälistä naistenpäivää vietetään vuosittain maaliskuun 8. päivänä. Naistenpäivän tavoitteena on sukupuolten välinen tasa-arvo, sekä naisten ja tyttöjen oikeuksien ja mahdollisuuksien kokonaisvaltainen vahvistaminen.

Luetaan yhdessä luontoa -lukuhaaste

Kirjahylly
Lukemon hauska Luetaan yhdessä -lukuhaaste kannustaa lukemaan, ja jakamaan lukukokemuksia!

Lasten- ja nuortenkirjoja ystävyydestä

Kirjahylly
On olemassa monenlaista ystävyyttä! Ystävä voi olla naapuri, koulukaveri, pehmolelu - tai vaikkapa henkilö jostain kirjasta! Tästä kirjahyllystä löydät erilaisia lasten- ja nuortenkirjoja, joiden keskeisenä teemana on ystävyys. 
1
2
3
4
5